Verbinden

Kringlopera

Na twee succesvolle edities in Zwolle, komt muziektheaterroute De Kringlopera in 2023 naar Hoogeveen. Een buurtproject van KASKO i.s.m. De Tamboer en Het Goed. In De Kringlopera maken inwoners onder leiding van professionele theatermakers een voorstelling in en over de kringloopwinkel. Kortom: iedereen mag meedoen!

De kringloopwinkel zit vol verhalen. Het eenzame pepervaatje zonder zoutvaatje, dat nietszeggende bijzettafeltje of die heerlijke luie stoel…die hebben allemaal een eigen geschiedenis. Dat verhaal vertellen we in de muzikale theatervoorstelling De Kringlopera, samen met de inwoners van Hoogeveen. Vanaf januari 2023 gaan we samen de voorstelling vormgeven. Met theater en muziek brengen inwoners van Hoogeveen de spullen uit de kringloopwinkel tot leven, samen met de professionele theatermakers van KASKO. De voorstellingen vinden plaats op 30 juni, 1 en 2 juli 2023 in kringloopwarenhuis Het Goed in Hoogeveen.

Meer informatie en kaarten op http://www.kasko.nl

Fort in de Hoofdrol

Er zijn tientallen forten verspreid door Nederland. Elk fort heeft zijn eigen verhaal, akoestiek, architectuur en ontelbare mogelijkheden.

De kick-off was in Fort Pannerden met de heruitvoering van Op Wacht. Vanaf April 2023 zullen de nieuwe voorstellingen plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie over de makers, de uitgangswaarden en de forten fortindehoofdrol.nl